Impresszum

A JS-InterTop Kft. valamennyi, a Pénzszerző.hu oldalra felkerülő adatot, információt, hírt megbízható, ellenőrizhető forrásból szerez. Minden törekvésünk ellenére előfordulhat azonban, hogy az oldalon utóbb tévesnek bizonyuló hírek, információk jelennek meg. Ebből kifolyólag felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy ha az oldalainkon megjelentetett hírek, információk, tenderek alapján gazdasági, pénzügyi döntést kívánnak hozni, úgy előzőleg az információk megfelelőségét, valóságtartalmát ellenőrizzék. Az oldalainkon megjelenő információk esetleges valótlanságából, pontatlanságából eredő károkért, illetve a tenderek tartalmáért a JS-InterTop Kft. mindennemű felelősségét kizárja.

A Pénzszerző.hu bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva. Tilos a lap elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a JS-InterTop Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül.

A www.penzszerzo.hu portált a
JS-InterTop Kft.
működteti

Telefon: 0670/ 282-4389 (munkanapokon 9-17h)
E-mail: info@penzszerzo.hu

A Pénzszerzőn történő hirdetési lehetőségekre vonatkozólag kérjük, tekintse meg médiaajánlatunkat, illetve kérjen személyre szabott ajánlatot a sales@penzszerzo.hu címen!


A Pénzszerző.hu portált üzemeltető JS-InterTop Kft. nem végez közvetítői tevékenységet és semmilyen közvetítő cégben nem rendelkezik érdekeltséggel. Célunk, hogy a közvetítők számára egyenlő feltételeket biztosítva segítsük az ügyfelek és a pénzügyi szolgáltatók egymásra találását.

Társkereső oldalak