Médiaajánlat

A penzszerzo.hu portált 2006 decemberében indította el a JS-InterTop Kft, azzal a céllal, hogy a lakossági és vállalakozói szereplők és a pénzügyi közvetítők könnyebben egymásra találhassanak. A pénzügyi termékeket keresők (hitel, biztosítás, befektetések) a versenyeztetésnek köszönhetően a legjobb ajánlatot kaphatják, míg a közvetítőknek az eddigi fáradtságos kliens keresés mellett egy újabb alternatív értékesítési csatornát nyitott az oldal.

Az oldal üzemeltetőinek mindössze annyi feladata maradt, hogy lehetőségeikhez képest a legnagyobb látogatottságot biztosítsák az oldal számára, hogy minél több tenderkírás és minél több pénzügyi közvetítő regisztrálja magát az oldalon. Sőt a hirdetési díjakból befolyó összeg jelentős részét is az oldal reklámozására, promóciójára költjük!

A penzszerzo.hu együttműködik a jelentősebb hazai médiumokkal, valamint néhány országos lefedettségű hírújsággal is, hirdetéseink rendszeresen feltűnnek az iwiw, freemail és a google oldalain.

Amennyiben szeretne hírdetésben megjelenni az oldalon kérjük lépjen velünk kapcsolatba e-mailen (sales@penzszerzo.hu) vagy telefonon (+ 36 20 579 01 83).


A Pénzszerző.hu portált üzemeltető JS-InterTop Kft. nem végez közvetítői tevékenységet és semmilyen közvetítő cégben nem rendelkezik érdekeltséggel. Célunk, hogy a közvetítők számára egyenlő feltételeket biztosítva segítsük az ügyfelek és a pénzügyi szolgáltatók egymásra találását.

Társkereső oldalak