Megoldást keresek, érdeklődőként

Regisztráció

Ügyfélként Önnek akkor szükséges regisztrálnia a Pénzszerző.hu-n, ha az adatbázisban szereplő közvetítőket versenyeztetni szeretné, hogy biztosan a legjobb ajánlatot válassza ki. Emellett a közvetítők adatlapjáról indított közvetlen ajánlatkéréshez is regisztrált látogatónknak kell lennie, hiszen az ajánlattevő az oldalon megadott elérhetőségein veheti fel Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben csak egy-egy közvetítő elérhetőségére kíváncsi, és a megadott telefonszámon vagy e-mail címen lép vele kapcsolatba, természetesen nem kell regisztrálnia. Fontos azonban megjegyezni, hogy az oldalról indított ajánlatkéréshez olyan űrlapokat biztosítunk, melyek kitöltésével a pénzügyi tanácsadók minden szükséges információt megkapnak az Ön problémájával kapcsolatban, így tanácsos kérdéseit, ajánlatkérését a Pénzszerző.hu-n keresztül elindítania, hogy valóban megfelelő és személyre szabott megoldási javaslatokat kapjon.

Az Ön által megadott adatokat mindenkor bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adjuk ki.

Regisztráció

Név:

E-mail:

Jelszó:

Jelszó megerősítése:


A Pénzszerző.hu portált üzemeltető JS-InterTop Kft. nem végez közvetítői tevékenységet és semmilyen közvetítő cégben nem rendelkezik érdekeltséggel. Célunk, hogy a közvetítők számára egyenlő feltételeket biztosítva segítsük az ügyfelek és a pénzügyi szolgáltatók egymásra találását.

Társkereső oldalak