Lakossági szekcionált garázskapu termékek

A lakossági szekcionált garázskapu szerkezet olyan garázskapu típus, amely több panelből áll, amelyek össze vannak kötve, és nyitáskor fel-le csúsznak. A szekcionált garázskapuk a leggyakrabban használt garázskaputípusok a lakóépületekben, mivel könnyen használhatóak, hatékonyak és jó biztonságot nyújtanak a lakástulajdonosoknak.

Az összetételük

A lakossági szekcionált garázskapuk jellemzően acélból, alumíniumból vagy fából készülnek, és a jobb energiahatékonyság és hangszigetelés érdekében szigetelhetők. Az ajtólapokat zsanérok kötik össze, így gördülékenyen fel-le hajthatók egy sor sín mentén. A sínek általában a garázskapu oldalán és felett helyezkednek el, és az ajtót egy motor hajtja, amely emeli és süllyeszti.

Széleskörű

A lakossági szekcionált garázskapuk sokféle stílusban, színben és anyagban kaphatók, hogy minden otthonhoz illeszkedjenek. Néhány gyakori stílus:

Emelt és süllyesztett panel

A megemelt panelstílus téglalap alakú paneleket tartalmaz emelt élekkel a klasszikus megjelenés érdekében, amely jól illeszkedik számos építészeti stílushoz. A süllyesztett panel stílusban süllyesztett kialakítású panelek találhatók a kifinomultabb és modernebb megjelenés érdekében.

Autó szín és kortárs

A kocsistílust úgy tervezték, hogy úgy nézzen ki, mint a hagyományos kocsiajtók, dekoratív vasalatokkal és nyitható panelekkel. A kortárs stílus letisztult vonalakkal és minimalista dizájnnal rendelkezik, amely jól illeszkedik a modern otthonokhoz.

Népszerű lehetőség

Összességében a lakossági szekcionált garázskapuk népszerű választás a lakástulajdonosok körében, mivel tartósak, hatékonyak és könnyen karbantarthatók, miközben jó biztonságot nyújtanak a garázsnak és az otthonnak.