Amikor valaki számítógép, PC vásárlásban gondolkodik, jó, hogy utánanéz annak is, hogy pontosan milyen egyéb kiegészítőket lehet még vásárolni az eredetileg kinézett termék, kütyü mellé. Milyen árakra számítsunk? Mikkel lehet a számítógépes élményt még inkább feldobni? Nem csak gamereknek tippek – hanem mindenkinek!

Gamer fejhallgató

A gamer fejhallgatók kiemelkedően jó hangminőséget és hangakusztikát nyújtanak a viselőiknek. A számítógépes játékok játszása közben a legapróbb részletekre is könnyedén oda fogunk tudni figyelni, és a hangokból ítélve könnyedén meg tudjuk majd mondani, hogy vajon jön-e már az ellenség, vagy sem.

Könnyedén mozdítható egér

Az egereket könnyű mozdítani, könnyű velük a képernyőn horizontális vagy vertikális mozgást végezni – legalábbis, ideális esetben ennek így kellene lennie. A lézeres szenzorok megteszik a magukét!

Windows 10 licensz

Windows 10 licensz nélkül a gépünk aktivációja sem fog egykönnyen menni. Kizárólag linux operációs rendszert fogunk használni egészen addig a pillanatig, amíg nem döntünk úgy, hogy egy rendes licenszet szeretnénk venni, amivel a Win10 működésre bírható.

Halk gépelésű billentyűzet

A legtöbb billentyűzettel az a probléma, hogy nem biztosítanak eléggé halk gépelési lehetőséget. Zajos őket használni, és valljuk be őszintén: ki szeretne úgy gépelni, hogy a folyamatos kellemetlen hangjátékkal kell szembenézni? Ez bizonyára rendkívül fárasztó lehet.

Pendrive

Egy jó pendrive, mely jelszóval levédhető, és amelyen akár több GB hely is van… minden üzletember igazi álma, de a munkahelyi feladatokra, magáncélra is remek választás lehet egy ilyen vásárlása.

Mindenképp szükséges lehet egy ilyen kellékre beruházni, hiszen nem csupán költséghatékony, hanem esztétikus is.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.