Sok rendszerüzemeltető cég és freelancer informatikus közül válogathatunk, ha megfelelő felügyeletet szeretnénk biztosítani cégünk számára. A választás és döntés nem könnyű: az azonban minden kétséget kizáróan fontos, hogy megfelelő üzleti partnert találjunk a feladatra, hiszen a cégünk jövője múlhat azon, hogy egy meleg helyzetben vajon tényleg kapunk-e segítséget vagy sem.

Mi alapján érdemes IT céget választani?

Íme, a szempontok, melyeket mindenképp érdemes lehet mérlegelni a választás, döntés előtt.

Figyeljük a referenciákat. Persze, nem minden ilyen jellegű információ publikus: azonban az tényleg nagyon sokat segíthet, ha látjuk, hogy a kiszemelt cég komoly ügyfelekkel is rendelkezik.

Nézzük meg a vállalkozás fellépését. Van külön projekt menedzser? Jól szervezettnek tűnnek a folyamatok, vagy sem? Ebből tényleg látni lehet, hogy a cég kiemelt figyelmet fordít-e a partnereire.

Szemléljük, hogy milyen áras konstrukciókat ajánlanak nekünk. Milyen árakon dolgozik a cég? Nem feltétlenül a legolcsóbbat érdemes választani, érdemes lehet akár drágább vállalkozással is szerződést kötni. A legtöbben az átalany díjas konstrukciót tartják a legjobbnak.

Nézzük meg, hogy mennyire tágas palettán mozognak a szolgáltatások. Például, értenek hálózatfejlesztéshez is? Szerverüzemeltetéshez? Ha egy cég szinte mindennel foglalkozik, akkor az vélhetően szakértői státuszra utal.

Melyik Magyarországon a legjobb választás?

Talán a Hunet rendszerüzemeltető Kft. a legjobb informatikai cég, aki ezzel foglalkozik. Csaknem három évtizedes tapasztalatukkal szinte minden lehetséges kérdésre tudnak választ adni, és folyamatos felügyeletet biztosítanak bármilyen kis-és középvállalkozás számára, akik erre igényt tartanak, és szeretnék IT rendszerüket biztos kezekben tudni.

Bővebb információ a vállalatról: link hivatkozás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.