A pedikűrös szakma egyik kihívása az, hogy kiváló, profi munkát adjunk ki a kezeink közül. Nem egyszerű mindig mindent jól csinálni, és tökéletes esztétikai hatást elérni: de egyvalami legalább annyira fontos. Hogy a legjobb alapanyagokat szerezzük be, mert anélkül semmi esélyünk nincs arra, hogy minőségi munkát tudjunk nyújtani a kuncsaftjainknak.

Cikkünkben összefoglaljuk, hogy mi a titka az igazán sikeres manikűrös munkának, illetve, hogy hogyan lehet felismerni a minőségi alapanyagokat, akár olcsó árak mellett.

Mi a minőség igazi jelzője?

A minőséget arról ismerhetjük fel, hogy az mindig kiváló alapanyagokra épít. Ilyen például a gél lakk, ami nem csak szép és színes, hanem ráadásul gyorsan meg is köt, és rendkívül kopásálló termék. Ha ezek közül akár egy is hiányzik, akkor nem beszélhetünk jó gél lakkról.

Szintén fontos annak a megállapítása, hogy milyen márkáról beszélünk. Mik a nevesebb márkák a manikűrös piacon? Magyarországon egyetlen olyan webshop van, amit igazán ki lehet emelni: ez pedig a MonaBeautyShop műköröm webáruház. Itt elképesztő minőség és ár-érték arány fogadhat majd minket. Ne hagyjuk ki a lehetőséget!

Miről ismerjük fel a rossz termékeket?

A rossz termékeket általában a rossz kereskedők árulják, ezért a kereskedőt kell szemügyre venni. Mennyi garanciát ad a termékeire? Mennyire szép és bontatlan a termékek csomagolása? Soha nem ad anyagokat feketén, csak normális módon?

Ha rossz kereskedőbe botlunk, akkor addig érdemes keresni, amíg nem találunk egy rendeset, megbízhatót. Utána kizárólag tőle érdemes rendelni a későbbiekben.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.