Nagyon fontos – különösen irodavezetőként, irodistaként – hogy mindig naprakészek legyünk azzal kapcsolatban, hogy mit érdemes tudni egy irodáról, annak a működéséről. Hogyan kell azt berendezni? Milyen eszközöket érdemes vásárolni? Mitől lesz az irodában dolgozó embereknek jó hangulata?

Ahhoz, hogy ezekre a kérdésekre választ kaphassunk, szükséges lehet olyan szakmai blogokat olvasni az interneten, amelyek tényleg színvonalas cikkeket írnak.

Hol érdemes keresni?

Több tucat irodai berendezésekkel kapcsolatos cikket olvasott el szakértői csapatunk, és arra a következtetésre jutottunk, hogy Magyarországon a Bécsiirodaker honlapján érdemes szétnézni.

A blogjukon számos hasznos cikket, bejegyzést lehet találni az irodaszerekkel kapcsolatban. Például, írnak arról, hogy mi a tökéletes irodaszer webshop 7 ismérve, de akár arról is lehet olvasni, hogy mi a whiteboard (mágnestábla) története. Egyik cikkükben pedig arról írnak, hogy mi a tökéletes megoldás, ha nincs a közelben papír írószer bolt.

Vizsgáljunk meg egy konkrét cikket!

Az egyik bejegyzésükben arról írnak, hogy pontosan mit érdemes tenni, ha nincs a közelben papír írószer bolt. Ilyenkor a legtöbben a fejüket fogják, hiszen, akár arra is sok kerülhet, hogy a távolabb levő offline üzleteket látogassa valaki a munkaidejében, vagy azon kívül.

A megoldás ilyenkor: semmiképpen ne pazaroljuk az időnket! Próbáljunk meg mindenképp arra gondolni, hogy mennyire egyszerű rendelni valamit egy webáruházból. Itt csak le kell adni a rendelésünket és akár már másnapra ott lehet nálunk a megrendelt termékpakk – mint ahogy ez jellemzi az említett webáruházat is.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.