Ha el akarunk jutni egyik pontból a másikba, akkor több különböző lehetőségünk is van erre. Ilyen például a taxizás, kisbusz, tömegközlekedés, vagy a bicikli. Melyik mennyire hasznos, és mennyire érdekes megoldás? Íme, lássuk a lehetőségeket!

A bicikli előnyi, hátrányai

A biciklivel egy gond van: hogy lassú. Nagyon lassú, csigalassú. És nagyon nehéz vele gyorsan és hatékonyan menni egyik pontból a másikba. Ha az idő fontos, akkor semmiképp ne menjünk biciklivel. Szintén hátránya a biciklizésnek, hogy nem lehet akárhol csinálni: hiszen, egy idegen városban ezzel nem tudunk menni sehová.

A tömegközlekedés – pro, kontra

A tömegközlekedés egyik legnagyobb hibája, hogy sokat kell várni a csatlakozásokra, másokkal egy légtérben vagyunk kötelesek utazni, illetve, hogy nem feltétlenül mindig kényelmesek a buszok vagy klimatizáltak. Ennek köszönhetően sokan nem szeretnek tömegközlekedéssel utazni. Ezen felül, a bliccelőknek elég súlyos összegeket kell majd kifizetniük.

Miért a taxi a legjobb döntés?

Azért, mert az időnek ma már szinte felbecsülhetetlen értéke van. Az egyik helyről eljutni a másikba, mindezt úgy, hogy nem kell attól tartanunk, hogy mások fognak velünk egy légtérben osztozni… nincs is jobb ennél. Pláne, ha gyorsan megy a szállítás, transzferelés.

Hol vannak igazán belevaló taxisok?

Igazán belevaló taxist nem könnyű találni. Ilyen szakembert találhatunk például Siófokon, ahol a DemoTaxi a térségben évek óta töretlen hírnévnek és szeretetnek örvend. A város taxisaként hivatkoznak rá, nélküle sokszor nem is érnének oda az emberek olyan gyorsan.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.